Enviaments i condicions

Degut a la gran varietat de productes que tenim realitzem enviaments amb diferents empreses, és per això que les despeses d’enviament varien.

En funció del tipus de paquet realitzem enviaments amb Correos, Gls o TSB trans.

El preu de l’enviament està calculat per cada producte. Si voleu comprar diversos articles en una comanda us recomanem que ens truqueu o envieu un missatge per tal de poder calcular l’enviament de manera personalitzada.

Si un article no té preu d’enviament segurament és perquè s’ha de calcular expressament.

Podeu contactar amb nosaltres als següents telèfons:  973 44 60 61 / 656 624 795.

També podeu utilitzar el formulari del web per a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Si teniu qualsevol dubte en l’enviament truqueu-nos i us ajudem a calcular-ho.

Condicions del servei:

Cancel·lació de comandes.

El client pot cancel·lar la comanda per telèfon al 973 44 60 61 o utilitzant el formulari que hi ha al web.

La cancel·lació tan sols es pot realitzar abans no s’hagi enviat el paquet al client, el mateix dia laborable abans les 12h del migdia o durant el següent dia laborable fins a les 12h del migdia.

Devolució i reemborsaments

Devolucions

El client té 14 dies naturals des del moment en que ha rebut el paquet per a fer-ne la devolució.

Es poden tornar tots els articles exceptuant aquells que s’indiqui a la web o els que tinguin tara estètica anunciats com a tals.

Per a fer una devolució s’ha de trucar al 973 44 60 61 o sol·licitar-ho mitjançant el formulari de contacte del web.

Reemborsaments:

El reemborsament de les comandes es farà pel mateix sistema pel qual s’han pagat. Exceptuant les comandes pagades contrareembors, que es farà un ingrès bancari al compte indicat pel client.

Els reemborsaments es realitzaran un cop s’hagi comprobat que el producte retornat està en les mateixes condicions que quan va ser enviat.

Els reemborsaments NO INCLOUEN les despeses d’enviament. El cost de l’enviament de la devolució van a càrrec del client, exceptuant els clients que hagin pagat amb PAYPAL i s’hagin adherit al programa de devolucions que, en aquest cas, serà el client qui gestionarà amb PAYPAL el cost de la devolució.

Seguretat i protecció a compradors.

cabauoportunitats.com prendrà totes les mesures necessàries per tal de garantir una compra segura així com la privadesa de les seves dades.

Les empreses encarregades de realitzar les transaccions econòmiques garanteixen la seguretat en el moment de realitzar el pagament. Les dades del client només són utilitzades per a poder realitzar les transaccions.

Les dades facilitades a cabauoportunitats.com només s’utilitzen amb la finalitat de realitzar el servei de venda, en cap cas s’utilitzen amb finalitats comercials ni es faciliten a cap tipus d’empresa amb aquestes finalitats.

Podeu sol·licitar l’anul·lació de les vostres dades trucant al telèfon 973 44 60 61 o mitjançant el formulari del web.

Altres

« Aquest comerç es compromet a no permetre cap trasacció que sigui il·legal o sigui considerada, per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirint, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat delsmateixos o a influir-los de manera negativa. Aquestes activitats estàn prohibides en virtut dels programes de les marques de les targetes:  La venda o oferta d’un producte o servei que no estigui conforme totes les lleis aplicables al Comprador, Banc emissor, Comerciant, Titular de la targeta o targetes.

A més, també queda prohibida explícitament la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys.

También lo podeis leer en: Castellà

Desplaça cap amunt